Volonterski centar Istra

Aktivnosti i projekti RSS feed

12.05.2021.

POZIV NA SASTANAK NEFORMALNE MREŽE KOORDINATORA/ICA VOLONTERA/KI ISTARSKE ŽUPANIJE

Sastanak neformalne mreže

Dragi koordinatori i drage koordinatorice volontera i volonterki s područja Istarske županije,

Pozivamo vas na prvi ovogodišnji sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki  Istarske županije namijenjen organizacijama koje uključuju volonterke i volontere u svoj rad, odnosno koordinatorima/cama volontera/ki, koji će se održati u petak, 21. svibnja 2021. s početkom u 10 sati u online obliku, korištenjem ZOOM-a, platforme za audiovizualnu komunikaciju u stvarnom vremenu. Predviđeno vrijeme trajanja sastanka je dva sata.

Mreža koordinatora volontera zamišljena je kao mjesto susreta koordinatora i koordinatorica volontera/ki iz raznih organizacija, s ciljem pružanja međusobne podrške i razmjene iskustva, izazova i dobre prakse. 

Kako bismo što kvalitetnije osmislile sastanak, molimo vas da putem obrasca kojim se prijavljujete ispunite upitnik u kojem ćete navesti teme i sadržaje koje smatrate relevantnima, korisnima i potrebnima za vaš rad/ koordiniranje volontera/ki u organizaciji u kojoj radite/ djelujete, koje biste voljeli da obradimo na sastanku ili idućim susretima/ aktivnostima. Pozivamo vas da se prijavite putem sljedeće poveznice.

Možete prijaviti više osoba iz iste organizacije/ustanove, a prijave su moguće zaključno s 19. svibnja 2021. godine. Nakon isteka roka za prijavu, prijavljenim sudionicima biti će poslana poveznica za ZOOM putem e-maila.

Za sva pitanja i nedoumice možete nas kontaktirati putem e-maila: vci@vci.hr ili telefonskog kontakta: 097/671 3214 (Aleksandra) i 097/676 6252 (Andrea).

Sastanak Neformalne mreže koordinatora/ica volontera/ki  provodi se u sklopu projekta "Lokalni volonterski centar Istra", kojeg provodi Volonterski centar Istra, zajedno s partnerima: Grad Pula-Pola, Gimnazija Pula, Osnovna škola Centar, Centar za socijalnu skrb Pula, Grad Buje-Buie, Srednja škola "Vladimir Gortan" Buje, Grad Pazin te Gimnazija i Strukovna škola Jurja Dobrile, Pazin. Projekt sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.