Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

17.12.2014.

Alfa Albona obilježila Međunarodni dan volontera u Labinu

Udruga za mlade Alfa Albona je u petak, 5.12. na prigodan način obilježila Međunarodni dan volontera. Naime, originalni i uvijek posvećeni partnerima i suradnicima, predstavnici Alfa Albone odlučili su ovaj praznik volonterstva posvetiti onima s kojima grade ideju volonterstva u svojoj zajednici.

Članice udruge su zajedno s EVS volonterima Roy Lopesom i German Gallego Molinerom posjetile udruge i partnere s kojima surađuju u radu. Podijelile su i male znakove pažnje te se na taj način zahvalili na uvijek spremnu suradnju.

Posjetili su tako Tanju Franković ispred Centra +65 i Udruge za zaštitu životinja Fenix, ravnatelje osnovnih škola Miru Alilovića i Edija Juričića kao i ravnatelja srednje škole Mate Blažina te ravnateljicu Centra za odgoj i obrazovanje Liče Faraguna Elide Juričić. Zahvalili su se i Crvenom križu te Radio Labinu na uspješnoj suradnji.

Obilježavanje Međunarodnog dana volontera kasnije se nastavilo druženjem sa predstavnicima ostalih organizacija civilnog društva, labinskim gradonačelnikom te predstavnicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Više o tome preporučamo pogledati na njihovim web stranicama (ovdje)

Fotke