Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

26.03.2015.

Naš san njihov osmijeh slavi 5. rođendan!

Naširoko poznata i svugdje prisutna,
udruga Naš san njihov osmijeh proslavila je petu godišnjicu postojanja. Od nesebične i spontane ideje osnivača Igora Loparića, preko prvog sastanka na stepenicama zgrade Rojc do više desetaka tona prikupljenih donacija, skoro stotinu službenih volonterskih akcija i više tisuća korisnika diljem Hrvatske ova je udruga isključivo volonterskim radom već 5 godina svakodnevno prisutna u održanju dostojanstva najpotrebitijih građana. Dobitnici su i nekoliko vrijednih nagrada za svoj rad,imaju svoje volontera u većini gradova u Istri i prepoznati su i izvan granica Hrvatske kao vrijedan i odgovoran partner.
Prenosimo vam čestitku jednog od volontera udruge kako vam se za podršku u radu koju od svih vas dobivaju ne bi mi zahvaljivali, kada su oni to već učinili.

"Danas je poseban dan jer na danasnji dan prije 5.godina osnovana humanitarna udruga Nas San Njihov Osmijeh. Kroz sve te godine nit vodilja bila je samo Ljubav. Ljubav prema svakom zivom bicu. Iako sam tek godinu I pol u udruzi, jako sam pocascen sto sam dio te Velike obitelji. Iako bi najidealnije bilo da nema razloga za postojanje ovakvih udruga, jer tada bi znacilo da zivimo u savrsenom svijetu, ali nazalost toga nema.. Hvala jos jednom svima sto su bili uz nas sve ove godine I sto ce biti uz nas ubuduce... Hvala:)" - Siniša -volonter NSNO

A tim Volonterskog centra Istra svim se članovima i volonterima udruge NSNO zahvaljuje na svemu što čine za zajednicu i od srca čestita rođendan.

Sretni i veseli bili i s izvora ljubavi pili.,
dodali bi u nihovom stilu.

Čestitamo!