Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

26.10.2015.

Započeli smo PYTBUL !

U periodu od 22. do 24. listopada 2015. godine u Galiciji, mjestu pokraj Celja u Sloveniji, u organizaciji Zavoda za izobrazevenje in kulturne dejavnosti BOB iz Ljubljane sudjelovali smo na prvoj međunarodnoj aktivnosti našeg najnovijeg projekta Pytbul.


U radnom okupljanju, radnom sastanku i planiranju aktivnosti sudjelovali su voditelji projekta, predstavnici organizacija i stručni suradnici na projektu. Tako je prekrasno, malo ruralno mjesto u Sloveniji ugostilo 12 youth workera i sudionika na projektu iz tri države. Uz organizatore, Zavod BOB iz Slovenije i Volonterski centar Istre iz Hrvatske u aktivnosti su sudjelovale i predstavnice IMPACT HUB-a iz Srbije.
Za izuzetno operativan rad i profesionalnu pripremu zahvaljujemo se svim partnerima, a domaćinima i domaćicama iz Zavoda BOB iz Ljubljane i dodatno za odličnu organizaciju i facilitaciju cijelog vikenda. 


Što je projekt Pytbul, tko su naši novi partneri iz Beograda i Ljubljane, čime se bave i što mi to zajedno radimo možete provjeriti kroz AKTIVNOSTI na našoj web stranici  i Facebook albume i objave (OVDJE), a uskoro i kroz Pytbul Knowledge exchange base web platformu koja je upravo u izradi.

Fotke