Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

10.11.2016.

Trening za promotore/ice volontiranja

Volonterski centar Istra (VCI) organizira trening za volontere - mlade promotore i promotorice volontiranja. Ako voliš rad s djecom/ mladima i volontiranje i želiš postati dio našeg tima, ovaj je trening odlična prilika!
Trening se održava u Puli (Društvo distrofičara Istre - Trg na mostu 2), u subotu, 19.11.2016., od 10 do 18 sati.
Radimo vrlo interaktivno (i zabavno :)), a sudionicima osiguravamo povrat putnih troškova, osvježenja i ručak.

Da bi se uključio/la u ovaj trening obavezno je da imaš volonterskog iskustva i imaš najmanje 18 godina (poželjno je da imaš manje od 30, ali nećemo cjepidlačiti :)). Važne su nam i druga tvoja iskustva i posebnosti, koje ćemo bolje upoznati kroz ovu prijavnicu i sam trening.

Nakon uspješno završenog treninga, postaješ volonter/ka VCI-ja u aktivnostima promocije (vrijednosti) volontiranja tj. "inspiriranja" djece i mladih za volontiranje (primarno organiziranje i vođenje jednokratnih radionica - samostalno ili u timu). Količinu tvog kasnijeg volonterskog angažmana i lokacije na kojima ćeš volontirati dogovaramo individualno, ovisno o potrebama aktivnosti VCI-ja i tvojim mogućnostima.

Trening se održava u okviru projekta "Razvoj volonterstva u Istri" koji je sufinanciran iz Proračuna Istarske županije za 2016. godinu.

Prijavite se na linku wym-1478799404501

Fotke