Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

06.03.2018.

Pula: Održano predavanje za mlade "Mitovi o prehrani"

Debljaju li ugljikohidrati? Trebam li preskakati zajutrak? Smijem li jesti iza 18 sati? Može li se uopće smršaviti od restriktivne dijete? Postoji li "superhrana"? Gdje pronaći valjane i pouzdane informacije o prehrani?

Odgovore na ova, ali i još mnoga druga pitanja dobili smo na predavanju za mlade "Mitovi o prehrani" od magistre nutricionizma Vedrane Fontana Mikulić, iz Savjetovalište za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, u organizaciji Klub mladih volontera/ki Pula održano je predavanje, u  ponedjeljak, 5.3.2018. u 18 sati u prostoru Udruge ZUM.

Neki od ciljeva Kluba mladih volontera/ki su i omogućiti alternativne načine korištenja slobodnog vremena mladima u Puli te stvoriti interaktivnije okruženje za mlade u Puli (i okolici).

Predavačica, magistra nutricionizma, Vedrana Fontana Mikulić, na interaktivan, zanimljiv i opuušten način objasnila je što sve treba sadržavati uravnotežen dnevni obrok, koju su najčešći mitovi o prehrani te gdje potražiti informacije o prehrani kojima možemo vjerovati.

Kako nam je bilo na predavanju, pogledajte u fotografijama koje prilažemo, a pratiti nas možete i na našoj Facebook stranici.

Fotke