Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

13.03.2018.

Poreč: Predstavljanje volonterskih programa udruga i ustanova

U ponedjeljak, 12.2.2018. godine se u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Poreč održalo predstavljanje volonterskih programa polaznika/ca edukacije za koordinatore/ice volontera/ki, koje se održava u sklopu projekta "Volontiranje To Go!", čiji je nositelj Centar za građanske inicijative Poreč, a partneri Turističko ugostiteljska škola Antuna Štifanića Poreč, Volonterski centar Istra i Društvo Naša Djeca Poreč.

Svoje volonterske programe predstavili su, osim nositelja i partnera projekta, i polaznici završene edukacije za koordinatore/ice volontera/ki - Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, Centar za socijalnu skrb Poreč-Parenzo, Gradska knjižnica PorečPučko otvoreno učilište Poreč, Srednja škola Mate Balote - Poreč, Umjetnička škola Poreč, Osnovna škola Poreč, Osnovna škola Jože Šurana Višnjan, ali i Crveni Križ - Poreč te Dom za starije i nemoćne osobe - Poreč.

U nastavku projekta, održat će se informativno-motivacijske radionice za učenike/ce Turističko ugostiteljske škole Antuna Štifanića Poreč te će započeti s provedbom volonterskih programa.

U fotogaleriji pogledajte kako nam je bilo, a za više informacija i novosti, pratite i našu Facebook stranicu.

Fotke