Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

07.05.2018.

Pula: VCI na Tjednu za mlade

Danas, 7.5.2018., u sklopu Tjedna za mlade, kojeg organizira Grad Pula uz podršku Savjeta mladih Grada Pule, je održan prvi ciklus predavanja s temom "Društveni aktivizam mladih", u prostoru Gradske vijećnice Grada Pule.

Predavanja su namijenjena za mlade, osobito srednjoškolce, kojima su se danas predstavile četiri udruge koje aktivno uključuju mlade u svoj rad. Osim Volonterskog centra Istra, u sklopu ciklusa "Društveni aktivizam mladih" predstavljena je i Udruga ZUM, Start-up udruga te Savjet mladih Grada Pule. 

Volonterski centar Istra je prisutnim srednjoškolcima/kama predstavio temu "Mladi i volonterstvo", pri čemu je predstavljeno što je VCI, čime se bavi, ukratko što je volontiranje, a što nije volontiranje te što mladi mogu dobiti volontiranjem, gdje i kako se mogu uključiti općenito u volontiranje te posebno kako se mladi mogu uključiti u rad i projekte Volonterskog centra Istra.

Kako nam je bilo, možete pogledati u fotografijama, a detaljnije o događaju, čitajte na službenim stranicama Grada Pule.

Letak s cijelim programom Tjedna za mlade prilažemo u galeriji.

Fotke