Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

16.05.2018.

Najava: Sportski dan za Udrugu Institut Pula - Hrvatska volontira 2018.

U subotu, dana 26.5.2018. godine, od 15 do 19 sati, održat će se "Sportski dan za Udrugu Institut Pula", na prostoru igrališta i skate parka ispred Društvenog centra Karlo Rojc u Puli. 

Organizatori su volonteri i volonterke Kluba mladih volontera/ki, koji djeluje pod Volonterskim centrom Istra te Udrugom ZUM.

Cilj događaja je promocija aktivnog načina života i zdravlja, na način da će se predstaviti i demonstrirati šest različitih treninga, odnosno rekreacija, u koje će se na licu mjesta moći uključiti i građani. 

Uz to, predstavnici Udruge Institut Pula informirati će zainteresirane prisutne građane i građanke, dijeliti informativne i promotivne letke te predstaviti rad i aktivnosti svoje vrijedne udruge.
Također, događaju će prisustvovati i magistre nutricionizma Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, koje će, na info-štandu, informirati zainteresirane građane i građanke te dijeliti informativne materijale.

Akcija se održava u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira", koja se, diljem cijele Hrvatske, održava već osmu godinu za redom. 

Za više informacija, posjetite web stranicu manifestacije "Hrvatska volontira" ili našu Facebook stranicu.

Treninzi koji će se demonstrirati i u koje će se građani/ke moći uključiti su: breakdance, capoeira, M-Body Motion, pound, Tai Chi -Chi Kung i yoga.

Zahvaljujemo svim našim divnim partnerima: Udruzi Institut Pula, Savjetovalištu za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, Aerobic studiju Pump 'n' Jump, Breakdance Studiju AB Original, Capoeira Pula - Grupo Ginga Mar, Sportskom centru Planet sport te Wushu klub Yuan Tong - Tai Chi Pula - koji su omogućili ovako lijep i kvalitetan program.

Također, zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima: EUROHERC osiguranju d.d., Gradu Puli, poduzeću GRANDI SOCI d.o.o., OPG-u Siljan, Pizzeriji Tivoli te Turističkoj zajednici grada Pule - koji će omogućiti kvalitetno i ugodno odvijanje događaja.

Podržite vrijedne volontere i volonterke Kluba mladih volontera/ki i zavolontirajmo se zajedno u manifestaciji „Hrvatska volontira 2018.“! Volontiraj - biraj zajednicu u kakvoj želiš živjeti.

"Što je dobro za tebe, usrećit će i druge, a uz kolege, sreća je još veća!" :)