Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

17.05.2018.

Najava: VCI na Danima otvorenih vrata udruga

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga, koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2018.

Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga u 2018. godini udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo do 18.5.2018., gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2018.
Dane otvorenih vrata udruga pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Volonterski centar Istra ove godine će sudjelovati na Danima otvorenih vrata, dana 24.5.2018. od 9 do 17 sati, u porstoru Udruge Suncokret Pula - u uredu na 3. katu Društvenog centra Karlo Rojc Pula, stoga će na taj "Dan otvorenih vrata Volonterskog centra Istra" naša vrata (kao i uvijek) biti otvorena za sve zainteresirane građane i građanke, potencijalne volontere i volonterke, neprofitne organizacije i ustanove koje mogu uključivati volontere/ke, profitne organizacije koje zanima koorporativno volontiranje te sve ostale dionike društva koji su zainteresirani za volonterstvo, dobrobiti volontiranja te vrijednosti koje ono njeguje. Zainteresirani nas mogu posjetiti u prostoru našeg ureda te dobiti sve potrebne informacije, savjetovanja, volonterske knjižice, informativne i promotivne materijale te na licu mjesta pitati za sve nejasnoće i pitanja u području volonterstva. 

Zanimljivost i ovih Dana otvorenih vrata udruga je to da se odvija istovremeno kad i manifestacija Hrvatska volontira, u sklopu koje, Klub mladih volontera/ki Volonterskog centra Istra te Udruge ZUM, u suradnji s Udrugom Institut Pula, organizira Sportski dan za Udrugu Institut Pula, 26.5. od 15 do 19 sati. Više čitajte na našem Facebook događaju.