Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

02.11.2018.

Rijeka: Sudjelovanje na radionici "Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje"

U petak, 26.10.2018., Aleksandra je sudjelovala na radionici “Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje” koja je provedena u okviru projekta “PORIV- Podrška razvoju infrastrukture volonterstva”, a koji provodi Udruga za razvoj civilnog društva SMART u partnerstvu sa lokalnim volonterskim centrima: Volonterskim centrom Istra  i VolonterKA udruge Carpe diem- udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece mladih i odraslih, te Domom za odgoj djece i mladeži Rijeka i Hrvatskom mrežom volonterskih centara.  

Na radionici smo se upoznali s elementima Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, obvezama organizatora volontiranja pri izradi i izdavanju iste te važnošću osmišljavanja smislenih volonterskih pozicija koje potiču razvoj pojedinih kompetencija. Kroz različite oblike rada propitivali smo pojam kompetencija te načine praćenja razvoja istih. 

Radionicu procjenjujemo uspješno provedenom. :)  

Uskoro će se radionica provesti i u Puli, u organizaciji Volonterskog centra Istra, pa vas pozivamo da pratite naše stranice za dodatne informacije. :)

Projekt „PORIV- Podrška razvoju infrastrukture volonterstva“ financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Fotke