Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

13.12.2018.

PYLE projekt: Izašao treći bilten

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg u streteškom partnerstvu provode Zavod BOB iz Ljubljane, Centar za mladinski aktivizam KRIK iz Skoplja te Volonterski centar Istra, izašao je treći bilten! :)

Bilten je nastao kao odgovor na jednostavnije dijeljenje i čitanje svih članaka nastalih u sklopu projekta, a odnose se na projektne aktivnosti i vijesti, zanimljivosti i korisne informacije iz područja politika vezanih za mlade i rad s mladima te na "Someone did it" priče iz prakse - također o mladima i radu s mladima.

Dodatna vrijednost ovog biltena, koji je nastao iz "Kowledge Exchange Base" (Baze razmjene znanja), jesu članci pisani na četiri jezika - engleski, slovenski, makedonski i hrvatski, kako bi bili dostupniji široj publici, ne samo iz Slovenije, Makedonije i Hrvatske, već i šire.

Bilten možete čitati ovdje te ga slobodno dijeliti s drugima, posebno mladima i osobama i organizacijama koje rade s mladima! :)

Više o projektu čitajte ovdje.