Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

20.12.2018.

Pula: Predbožićno druženje Kluba mladih volontera/ki i večer društvenih igara

Kao šlag na torti svih raznovrsnih aktivnosti koje je ove godine osmislio i proveo Klub mladih volontera/ki, u srijedu, 19.12.2018., održala se večer društvenih igara u udruzi ZUM. 

Okupili su se mladi iz našeg Kluba bez čijeg volonterskog doprinosa ni jedna od ovih aktivnosti ne bi bila osmišljena ni provedena, upravo zato što nam je, kao organizatorima, cilj da mladi budu aktivno uključeni u donošenje odluka, ideja, organizaciju i provedbu. Iskoristili smo ovu večer i kao zahvalu njima te im podijelili ispunjene volonterske knjižice.

Družili smo se uz glazbu i božićne lampice kroz razne društvene igre, ali i kolače, čaj, sokove i grickalice. :)

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim mladima koji su kroz cijelu 2018. godinu bili uključeni u rad Kluba mladih volontera/ki (preko 15 mladih) te zahvaljujemo našim dragim partnerima udruzi ZUM na još jednoj uspješnoj godini u kojoj smo proveli projekt "Volontiranje - snaga mladih".

Ovim druženjem zaokružili smo aktivnosti projekta "Volontiranje - snaga mladih" (sufinanciran od strane grada Pule) u sklopu kojeg se održava Klub mladih volontera/ki, te aktivnosti projekta "Razvoj volonterstva u Istri" (sufinancirano od strane Istarske županije), u sklopu kojeg smo obilježili i Međunarodni dan volontera te osigurali osvježenja za naše vrijedne volontere/ke. Hvala donatorima!

Nekoliko fotografija s druženja pogledajte u našoj galeriji.

Fotke