Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

27.01.2019.

Zagreb: Svečana dodjela Ugovora o financiranju institucionalne podrške

Dana 25. siječnja 2019. godine Volonterski centar Istra potpisao je Ugovor o financiranju institucionalne podrške od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.  Temeljem odredbi Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu sredstava za ostvarivanje svrhe Nacionalne zaklade u i Odluke Upravnog odbora Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške, Volonterski centar Istra ostvario je financijsku podršku u iznosu od 78.919,00 kuna u području „Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga koje u prethodnom razdoblju nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade.

Nakon dodjele Ugovora, predstavnica Volonterskog centra Istra, Aleksandra Lera, sudjelovala je na radionici o kvalitetnoj provedbi institucionalne podrške.

Jako nam je drago da je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva prepoznala naš rad i vjerujemo da će ostvarena podrška omogućiti daljnju provedbu i razvoj aktivnosti Volonterskog centra Ista u području razvoja infrastruktre volonterstva na području Istarske županije.

Fotke