Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

11.02.2019.

Najava: Nacionalna konferencija o volonterstvu u Zagrebu

Hrvatski centar za razvoj volonterstva poziva sve organizatore volontiranja, volonterske centre te sve ostale dionike koji djeluju u području razvoja volonterstva na nacionalnu konferenciju o volonterstvu „Pozitivna struja volonterstva“, koja će se održati 4. travnja 2019. u Zagrebu.

Osim stručnjakinja iz područja volonterstva iz hrvatskih regionalnih volonterskih centara, koje donose razne radionice i priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, konferenciju će obogatiti i panel rasprava u kojoj će sudjelovati i stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske i Slovenije. Neizostavan i vrlo važan dio svake konferencije je svakako i uspostavljanje kontakata i razmjena iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. 

Program konferencije dostupan je na službenim stranicama Hrvatskog centra za razvoj volonterstva (ovdje).

Nacionalna konferencija o volonterstvu dio je projekta "Hrvatska volontira - pozitivna struja volonterstva" čiji je nositelj Hrvatski centar za razvoj volonterstva, a partneri Udruga 'Mi' iz Splita, Volonterski centar Zagreb, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke, Volonterski centar Osijek te Dom za starije osobe Maksimir.

Prijave za konferenciju bit će otvorene uskoro, stoga pratite stranice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva!