Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

14.02.2019.

Poreč: Otvorena izložba "Sva lica ljubavi"

U četvrtak, 14. veljače 2019., godine u fojaeu Puškog otvorenog učilišta Poreč otvorena je izložba „SVA LICA LJUBAVI“, koja će biti otvorena sve do 24. veljače 2019. Izložba je organizirana s ciljem predstavljanja različitih likovnih i literarnih radova te fotografija učenika/ca Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč te Srednje škole Mate Balota Poreč na temu svih pojavnih oblika ljubavi: one prema obitelji, prijateljima/cama, partneru/ici, životinjama, prirodi, putovanjima, hobijima itd.

Na izložbi predstavljen je i rad/instalacija pod nazivom „Ove riječi bole- Ove riječi vole“ te je postavljen veliki broj pozitivnih poruka podrške, s ciljem najave obilježavanja Dana ružičastih majica s ciljem prevencije vršnjačkog nasilja, koji će se obilježiti u srijedu 27.02.2019. 

Izložba „SVA LICA LJUBAVI“ jedna je od volonterskih akcija organizirana u okviru projekta „Volontiranje To Go“ koji provodi Centar za građanske inicijative Poreč u partnerstvu s Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, Društvom Naša djeca Poreč i Volonterskim centrom Istra. Projekt je financijski podržan od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.