Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

24.04.2019.

Najava i poziv: Hrvatska volontira 2019.

Bliži nam se i deveta manifestacija Hrvatska volontira!

Ovim putem, Volonterski centar Istra poziva sve organizatore volontiranja s područja Istarske županije da se uključe u manifestaciju te prijave volonterske akcije u tjednu od 22. do 25. svibnja 2019. godine!

Manifestacijom Hrvatska volontira želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni. Volontiranjem zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu. Povezujemo se, pronalazimo sebi slične, upoznajemo druge i drugačije da bi naše različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udružimo i surađujemo – pletemo živu društvenu mrežu kojom oblikujemo našu budućnost i omogućujemo autentičnu povezanost među ljudima. 

Manifestacija Hrvatska volontira ove će se godine održati od 22. do 25. svibnja. 

Ovogodišnjom manifestacijom pozivamo i potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se i ove godine uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu te da uključivanjem što većeg broja volontera i zaposlenika tvrtki pokažemo da zajednički možemo više i bolje. 

Molimo vas da svoje volonterske aktivnosti upišete u online aplikaciju na www.hrvatska.volontira.vcz.hr do 15. svibnja 2019. godine. Unesene aktivnosti biti će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini i vjerujemo da će se kroz veliki broj akcija i volontera te veliki broj svih nas uključenih u manifestaciju prikazati i snaga naših težnji u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Zajedno možemo PUNO više!

Za sve dodatne informacije, javite se Volonterskom centru Istra ili Hrvatskom centru za razvoj volonterstva, a za dodatne informacije o prošlogodišnjoj manifestaciji pogledajte sljedeće poveznice:

izvještaj Hrvatska volontira 2018.

dokumentarni film o manifestaciji