Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

10.05.2019.

Najava i poziv: Završna konferencija projekta "Volontiranje To Go"

Dragi/e suradnici/ce, ovim putem vas pozivamo na završnu konferenciju projekta "Volontiranje To Go" koju organizira Centar za građanske inicijative Poreč, s partnerima Društvo Naša djeca Poreč, Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč i Volonterskim centrom Istra.

Konferencija će se održati u srijedu 22.05.2019. u prostorima Vile Polesini u Poreču, u trajanju od 10 do 14 sati.

Uz same učenike/ce volontere/ke, školske koordinatore/ice i organizatore volontiranja na konferenciji će nam se pridružiti stručnjaci i stručnjakinje koji će nas uvesti u teme: društvenog kapitala zajednice (prof. dr. sc. Berto Šalaj), vrednovanje volontiranja: značaj iskustva stečenih volontiranjem za ulazak u tržište rada (izv. prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić) te doprinosa volontiranja cjelovitom razvoju mladih osoba i ostvarivanju ciljeva odgoja i obrazovanja (predstavnica Volonterskog centra Istra, Danijela Ustić, socijalna pedagoginja).

Pozivamo Vas da nam se pridružite u diskusijama i da se, zaključno s 15.05., prijavite putem prijavnog obrasca dostupnom na ovoj poveznici.

Također, ono što ne smijete propustiti je izbor Olimpijca/Olimpijke volonterstva te vidjeti izložbu fotografija nastalih na našim volonterskim akcijama.

Projekt "Volontiranje To Go" sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.