Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

17.09.2019.

Obilježili smo 1. Dan mladih Istarske županije

U petak, 13. rujna 2019. godine predstavnica Volonterskog centra Istra, Aleksandra Lera predstavila je rad Volonterskog centra Istra članovima savjeta mladih Istarske županije, Pule, Labina, Buzeta, Pazina, Poreča, Novigrada i Rovinja koji su se uključili i podržali inicijativu obilježavanja Dana mladih Istarske županije. 

Osim predstavljanja projekata i aktivnosti koje Volonterski centar Istra provodi u suradnji s različitim akterima u raznim lokanim zajednicama u Istarskoj županiji, Aleksandra je istaknula koje su dobrobiti od volontiranja za mlade osobe te zajedno s članovima mladih propitivala koje su mogućnosti ostvarivanja suradnje Volonterskog centra Istra i savjeta mladih.  

Također, predstavnica udruge ZUM, kao Eurodeskov multiplikator, predstavila je rad Agencije za mobilnost i programe  Europske Unije, otvorene natječaje te primjere dobre prakse u području KA 3 – Dialogue EU with youth, dok su predstavnici Javnog zavoda „Mladi zmaji“ predstavili aktivnosti koje provode u Ljubljani u okviru centara za mlade. 

Zahvaljujemo Gradu Rovinju te Savjetu mladih Grada Rovinja na pozivu za sudjelovanje te svim članovima savjeta mladih na pozornosti i sudjelovanju.

Fotke