Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

29.01.2020.

PYLE projekt: Izašao posljednji, osmi, bilten!

U sklopu projekta PYLE - Post-YU for Learning Emancipation - Supporting Learners on the Way to Self-Realization, kojeg smo u streteškom partnerstvu provodili zajedno s Zavodom BOB iz Ljubljane i Centrom za mladinski aktivizam KRIK, izašao je osmi (ujedno i posljednji) bilten! :)

U ovom biltenu možete pronaći i intelektualne rezultate projekta, koje smo zajedno s partnerima, izrađivali kroz 26 mjeseca trajanja projekta:

1. Pedagoške smjernice za emancipacijsko učenje 
2. Smjernice za trening mentora/ica za provedbu Programa razvoja kompetencija za autonomno zapošljavanje 
3. Informalni kurikulum za Trening PRiKAZ mentora 

Bilten je nastao kao odgovor na jednostavnije dijeljenje i čitanje svih članaka nastalih u sklopu projekta, a odnose se na projektne aktivnosti i vijesti, zanimljivosti i korisne informacije iz područja politika vezanih za mlade i rad s mladima te na "Someone did it" priče iz prakse - također o mladima i radu s mladima.

Dodatna vrijednost ovog biltena, koji je nastao iz "Knowledge Exchange Base" (Baze razmjene znanja), jesu članci pisani na četiri jezika - engleski, slovenski, makedonski i hrvatski, kako bi bili dostupniji široj publici, ne samo iz Slovenije, Makedonije i Hrvatske, već i šire.

Bilten možete čitati ovdje te ga slobodno dijeliti s drugima, posebno mladima i osobama i organizacijama koje rade s mladima! :)

Više o projektu čitajte ovdje.