Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

20.04.2020.

Najava aktivnosti: Kava s psihologom - webinar o mentalnom zadravlju

Volonterski centar Istra organizira „Kavu sa psihologom“ – webinar o mentalnom zdravlju.

 

„Kava sa…“ druženje je sa stručnjacima iz područja zapošljavanja, zdravlja i aktivnog sudjelovanja u društvu te pružanje informacija publici kroz polustrukturirani intervju sa stručnjacima. Sukladno okolnostima, naše druženje odvit će se u obliku webinara (web-based seminar je prezentacija, predavanje, radionica ili seminar koji se prenosi Internetom u realnom vremenu, uključuje video, audio i tekstovnu komunikaciju između sudionika).

Prvu ćemo kavu popiti s kliničkim psihologom Velimirom Todorovićem iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti. 

Razgovarat ćemo o: 

● važnosti mentalnog zdravlja

● kako voditi brigu o njemu

● o efikasnim načinima suočavanja s trenutnom situacijom i stresom općenito

● tko nam u tome može pomoći

● o zdravom korištenju tehnologija i dr.

 

Webinar će se održati 23. travnja 2020. u 14 h, a moći će se pratiti uživo putem ZOOM platforme.  Sudionici webinara će moći biti aktivno uključeni i postavljati pitanja našem gostu kroz zajednički chat.

Pozivamo sve zainteresirane, s posebnim naglaskom na mlade, da se prijave putem obrasca za prijavu. Prijave za praćenje webinara uživo su obavezne, a prijaviti se moguće je zaključno s 23. travnja 2020. u 12 sati.  Detaljnije informacije o događaju dostupne su u obrascu za prijavu, kao i Facebook događaju.

Aktivnost „Kava sa…“ provodi se u okviru projekta „Volontiranje je uKKLJUČivanje“, kojeg provodi Volonterski centar Istra, u partnerstvu s Dječjim domom “Ruža Petrović” i Domom za odgoj djece i mladeži Pula, a financijski ga podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za sva pitanja i detaljnije informacije, stojimo na raspolaganju, putem e-maila: vci@vci.hr ili broja telefona: 097/676 6252.

Fotke