Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

20.05.2020.

Najava aktivnosti: "Volonterska kava - odgovaramo na vaša pitanja"

Volonterska kava

Gdje volontirati? Zašto volontirati? Što dobivam volontiranjem? Koje bi moje vještine nekome pomogle? U koje se volonterske akcije mogu uključiti? Mogu li volontiranjem doći do posla?

Na ova i ostala pitanja koja imaš, saznaj odgovor na webinaru "Volonterska kava".

Ovaj je webinar zamišljen kao online druženje s građanima zainteresiranima za temu volontiranja te pružanje informacija o mogućnostima volontiranja u lokalnoj zajednici te usmjeravanje u volonterske aktivnosti u skladu s njihovim osobnim i profesionalnim interesima.

Sudionici će moći biti aktivno uključeni, postavljajući pitanja i dijeleći svoja iskustva (pritom nije potrebno imati uključenu kameru i/ili mikrofon, već se pitanja i komentari mogu pisati i u zoom chat).

Webinar će se održati na Zoom platformi, 22.svibnja 2020. u 16 sati.Prijave za praćenje „Volonterske kave“ uživo su obavezne, a prijaviti se možete putem obrasca za prijavu: https://bit.ly/2AMm6Cp

(Prijavite se zaključno s 22. svibnja 2020. u 15 sati.)

„Volonterska kava“ dio je projekta „Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji“ koji Volonterski centar Istra provodi u partnerstvu sa Srednjom školom “Vladimir Gortan”, Buje, i Gimnazijom i strukovnom školom Jurja Dobrile, Pazin te gradovima Buje, Pazin i Pula, s ciljem doprinosa razvoju volonterstva na području Istarske županije. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Fotke


Donator Jačanje volonterstva u IŽ