Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

30.06.2020.

"NEWSLETTER No.2" u okviru projekta "JAČANJE VOLONTERSTVA U ISTARSKOJ ŽUPANIJI"

Drugi, od četiri, u nizu newsletter-a u okviru projekta „Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji“ je gotov. U newsletteru donosimo vijesti o provedenim aktivnostima projekta, novosti iz svijeta volonterstva, pišemo o motivaciji za volontiranje, prenosimo primjer dobre prakse u području inkluzivnog volontiranja i inspirativne priče organizatora volontiranja.

Newsletter je izrađen s ciljem promocije vrijednosti volonterstva, aktualnih događaja u području volonterstva, kao i primjera dobre prakse implementacije volonterskih programa organizatora volontiranja na području Istarske županije i priznavanja kompetencija stečenih volontiranjem.

Nositelj projekta "Jačanje volonterstva i Istarskoj županiji" je Volonterski centar Istra, dok su partneri na projektu Grad Pula, Grad Buje, Srednja škola "Vladimir Gortan", Buje, Grad Pazin i Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin. Projekt se provodi u razdoblju od 1.1.2020. do 31.12.2020., uz financijsku podršku  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više o projektu možete pročitati ovdje.

Prilozi