Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

30.10.2020.

TREĆI NEWSLETTER U OKVIRU PROJEKTA "Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji"

Treći, od četiri, u nizu newsletter-a u okviru projekta „Jačanje volonterstva u Istarskoj županiji“ je gotov. U newsletteru donosimo vijesti o provedenim aktivnostima projekata Volonterskog centra Istra, novosti iz svijeta volonterstva, volonterske priče te najave aktualnih i budućih edukativnih aktivnosti koje provodi Volonterski centar Istra.

Newsletter je izrađen s ciljem promocije vrijednosti volonterstva, aktualnih događaja u području volonterstva, kao i primjera dobre prakse implementacije volonterskih programa organizatora volontiranja na području Istarske županije i priznavanja kompetencija stečenih volontiranjem.

Nositelj projekta "Jačanje volonterstva i Istarskoj županiji" je Volonterski centar Istra, dok su partneri na projektu Grad Pula, Grad Buje, Srednja škola "Vladimir Gortan", Buje, Grad Pazin i Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin. Projekt se provodi u razdoblju od 1.1.2020. do 31.12.2020., uz financijsku podršku  Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više o projektu možete pročitati ovdje.