Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

30.12.2020.

VOLONTERSKA AKCIJA "ZA SNOOPY"

Volonterska akcija "ZA SNOOPY" nastala je inicijativom mladih volonterki iz Dječjeg doma "Ruža Petrović" koje su željele uljepšati blagdane psima koji čekaju udomljenje.

Naše mlade volonterke započele su s izradom igračaka, a akciji su se priključili volonteri i volonterke koji su izradili preko 70 igračaka za pse: "hobotnice" , "kukuruze" i "loptice"!

Volonteri i volonterke Udruge za zaštitu životinja "SNOOPY" (Snoopy - friends for life - Dog shelter Pula) mladim volonterkama su zahvalili na pokretanju volonterske inicijative, a pse su za Božić razveselili komadima mesa i izrađenim igračkama te uljepšali blagdane našim psećim prijateljima.

Zahvaljujemo volonterima i volonterkama koji su izrađivali igračke, svima koji su proslijedili svoje dekice te volonterima i volonterkama Udruge "SNOOPY" koji neumorno volontiraju kako bi psima pružili ugodan smještaj i omogućili brzo udomljavanje.

Više informacija kako možete podržati Udrugu za zaštitu životinja "SNOOPY" možete saznati na mrežnoj stranici Udruge: http://www.snoopy.hr/

Izrada igrača za pse provela se u okviru volonterske akcije "Za SNOPPY", kao aktivnost projekta "Volontiranje je uKLJUČivanje" kojeg Volonterski centar Istra provodi u partnerstvu s Dječjim domom "Ruža Petrović" i Domom za odgoj djece i mladeži Pula, uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Fotke