Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

01.03.2013.

Naš san njihov osmijeh u veljači

Najpoznatija istarska humanitarna  Udruga danas nas je obavijestila o svom volonterskom radu u najkraćem mjesecu u godini.

Vrijedni su volonteri, po cijeloj Istri mjesec veljaču posvetili redovnim aktivnostima kao što su prikupljanje namirnicama na štandovima, organiziranju radionica, izradi poklona za građane koji doniraju hranu i ostale namirnice i sl. Uz to 58 volontera je vodilo djecu štićenika Udruge na, zamislite!... klizanje u Puli!., djecu i odrasle štićenike u kino, a neki su Udrugu predstavljali "novim humanitarcima". Tako su između ostalih, u veljači posjetili i Sveti Lovreč, gdje su školarcima predstavili što rade, dogovorili tečaj salse za štićenike, organizirali nove posjete kazalištu za djecu štićenika i neke nove radionice. Kao i svaki drugi mjesec, vrijedni su volonteri prikupili mnogo hrane i higijesnkih sredstava koje su već u domovima onih zbog kojih Udruga sve ovo i radi. Kod onih kojima je najpotrebnije.

58 volontera u mjesecu veljači odradilo je 603 volonterska sata. A što će raditi u ožujku pratite na našim stranicama i ovdje