Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

14.03.2022.

Partnerski sastanak projekta Learning by Doing Good

1. veljače 2022. započeo je novi projekt Volonterskog centra Istra usmjeren na rad s mladima, pod nazivom Learning by Doing Good - Supporting Learning through Youth-led Community Projects.

Nakon pripremnog online sastanka, tijekom 8. i 9. ožujka 2022. u Ljubljani je održan i "živi" sastanak partnerskih organizacija - Volonterskog centra Istra i Zavoda Bob iz Ljubljane. Na sastanku je definiran akcijski plan provedbe projekta, utvrđene su odgovornosti partnerskih organizacija te je dogovoren način praćenja provedbe aktivnosti, diseminacije rezultata i evaluacije projekta. Osim navedenog, predstavnici partnerskih organizacija potpisali su Sporazum o partnerstvu te započeli s planiranjem zajedničkog, međunarodnog treninga za osobe koje rade s mladima koji će se u svibnju održati u Istri.

Projekt Learning by Doing Good provodi se u razdoblju od 1. veljače 2022. do 31. svibnja 2023. godine, uz financijsku podršku Europske unije u iznosu od 60.000 eura, kao Ključna aktivnost 210: Mala partnerstva u području mladih, u okviru programa Erasmus+.

Više o projektu možete doznati ovdje.

Fotke