Volonterski centar Istra

Novosti RSS feed

02.08.2022.

Poziv na predstavljanje rezultata projekta "The Key: developing methodology for young adults education"

Pozivamo Vas na završno predstavljanje projekta "The Key: developing methodology for young adults education", pod nazivom “Iz mladosti u odraslost: mogućnosti i izazovi”. Predstavljanje će se održati u utorak, 8. kolovoza 2022., u prostoru Dnevnog boravka „Rojc“, koji se nalazi u prizemlju Društvenog centra Rojc, (Gajeva 3, Pula), od 13:00 do 15:00.

U okviru događaja predstavit će se ključni rezultati projekta "The Key":

·   Metodologija za aktivaciju i osnaživanje mladih u ranoj odraslosti (Methodology for younger adults activation and empowerment )

·   Skup alata za aktivaciju i osnaživanje mladih u ranoj odraslosti (Toolkit for younger Adults activation and empowerment )

·   Otvoreni obrazovni resursi na Moodle platformi (OER (Open Educational Resources) on Moodle platform)

·   Preporuke za dionike i donositelje odluka (Memorandum for stakeholders and decision makers)

Ovaj događaj je namijenjen:

·   osobama koje rade (ili žele raditi) s mladima u dobi od 25 do 35 godina: andragozima/ginjama, pedagozima/ginjama, socijalni pedagozima/ginjama, psiholozima/ginjama, socijalnim radnicima/cama i drugima zainteresiranima za rad s mladima (posebno s mladima u ranoj odrasloj dobi).

·   predstavnicima/cama organizacija za neformalno obrazovanje, cjeloživotno obrazovanje, obrazovanje odraslih, centara i udruga mladih i za mlade, drugih organizacija mladih i za za mlade,

·   predstavnicima/cama donositelja odluka u područjima obrazovanja odraslih, mladih, formalnog obrazovanja i socijalne politike te donositeljima/cama odluka, mišljenja i utjecaja na politiku općenito

Prijave na događaj su obavezne jer je broj sudionika/ca ograničen.

Prijaviti se možete do 7. kolovoza 2022., putem online obrasca.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, pri čemu organizator događaja snosi trošak osvježenja te trošak prijevoza za sudionike/ce koji na događaj dolaze iz drugih mjesta.

Za više informacija molimo da se obratite koordinatorici projekta: Aleksandra Lera, putem e-mail adrese: vci@vci.hr ili putem broja telefona : 097/671 32 14.

Projekt "The Key: Developing methodology for younger adults education", strateško je partnerstvo organizacija Zavod BOB (Ljubljana, Slovenija), Conversas Associação Internacional (Lisabon, Portugal), Institute Perspectives (Svishtov, Bugarska) i Volonterskog centra Istra (Pula, Hrvatska), u području obrazovanja odraslih. Projekt je financijski podržan od strane Europske unije, u okviru programa Erasmus+, područje KA204 Strateška partnerstva u obrazovanju odraslih, a traje od 1.9.2019. do 31.8.2022.

Fotke