Volonterski centar Istra

DND Buzet

Adresa: II. ISTARSKE BRIGADE 18
Grad: Buzet i okolica
Poštanski broj: 52420
Kontakt osoba: KATARINA GOLOJKA
Telefon: 0916088106
Fax: nema
Mobitel: 0916088106
E-mail: dnd.buzet@gmail.com
Opis: DND Buzet je dragovoljna, nevladina, humanitarna i edukativna udruga roditelja i prijatelja djece, koja za opću korist promiče i vodi akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, u skladu s odredbama Konvencije UN-a o pravima djeteta, te željama, interesima i potrebama djece i roditelja.

Kroz cijelu godinu provodi različite aktivnosti usmjerene djeci: obilježavanje Međunarodnog dana obitelji, Dječji tjedan, Prosinačke aktivnosti a planira se provoditi i razne akcije uređenja okoliša zgrade, održavanje različitih radionica kroz godinu i ostale aktivnosti vezane uz rad s djecom.
Potrebe za volonterima: Udruga prihvaća i potiče uključivanje volontera na svim razinama rada i na svim prikladnim projektima.
Veći broj volontera su potrebni tijekom projekata u kojima je potrebna intenzivnija organizacija i provedba, kao što su: Dječji tjedan (listopad), božićni paketi (studeni-prosinac) te akcije uređenja okoliša, pomoć u vođenju radionica...
Specifičnosti volontiranja: Veliki dio rada odnosi na rad sa djecom te je važno da je osoba usmjerena prema djetetu i njegovim potrebama.
Poželjno je posjedovanje kreativnih vještina.

Volonterska mjesta

Trenutno nema projekata.