Volonterski centar Istra

Dnevni boravak DC-a Rojc

Adresa: Gajeva 3
Grad: Pula i okolica
Poštanski broj: 52100
Kontakt osoba: Ana Orsag
Telefon: 0996886398
Fax: 0996886398
Mobitel: 0996886398
E-mail: info.surojc@gmail.com
Web site: http://rojcnet.pula.org/
Opis: Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca.
U prostoru se ugošćuju razni sadržaji poput izložbi, filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije i sastanaka.
Cilj nam je putem umjetnosti i kulture ukazuje na društvene probleme u lokalnoj zajednici i što aktivnije pridonositi razvoju civilnog društva.
Dnevni boravak je otvoren za posjetitelje od ponedjeljka do petka 17 – 21 sat i u njemu vas čekaju čekaju knjige, časopisi, rječnici, dječje slikovnice i knjižice, slagalice, društvene igre, Wi-Fi te aparat za kavu i čaj.
Potrebe za volonterima: Volontiranje je potrebno nekoliko sati dnevno u popodnevnim i večernjim satima. Volonter/volonterka bi provodio/la aktivnosti poput: pružanje informacija o udrugama korisnicama DC-a Rojc i njihovim programima, tehnička podrška programima u Dnevnom boravku, informiranje građana o programima u Dnevnom boravku, promocija DC-a Rojc na društvenim mrežama i ukoliko za to postoje afiniteti i znanje sudjelovanje u programskim djelatnostima poput: pripreme i provođenja programa u Dnevnom boravku i suradnja s akterima nezavisne scene na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Specifičnosti volontiranja: - interes za kulturu i umjetnost
- motiviranost da Dnevni boravak učine vidljivijim građanima
- razvijene komunikacijske vještine
- poznavanje engleskog jezika

Volonterska mjesta

Trenutno nema projekata.