Volonterski centar Istra

Dom za starije i nemoćne osobe Buzet

Adresa: Buzet, Goričica 1/1, 52420 Buzet
Grad: Buzet i okolica
Poštanski broj: 52420
Kontakt osoba: Gordana Helen Šišović; Suzana Klarić
Telefon: 052 725 090
Fax: 052 725 099
Mobitel: 091 2 725 091; 091 2 725 096
E-mail: dom.buzet@gmail.com
Opis: Dom za starije i nemoćne osobe Buzet javna je ustanova socijalne skrbi. Dom pruža uslugu stalnog smještaja, usluge pomoći i njege u kući, usluge organiziranih dnevnih aktivnosti za starije i nemoćne osobe.
Potrebe za volonterima: U Domu se provode različite aktivnosti od društvenih igara, proslava rođendana, kreativnih i likovnih radionica stoga su domu potrebni volonteri za provođenje navedenih aktivnosti. Osim već spomenutih volontera za vođenje kreativnih i likovnih radionica kao i društvenih igara (pikado, kartanje, itd.) potrebni su i volonteri za pratnju korisnika u šetnju, rad na recepciji i uređenje okoliša.
Specifičnosti volontiranja: Komunikativne i zabavne osobe, spremne na nova poznanstva i druženja, sa osnovnim znanjem o promjenama koje donosi starenje. Vrijeme provedeno sa našim korisnicima obogatiti će volontere novim životnim iskustvom, steći će nove prijatelje, a prije svega ispuniti i obogatiti slobodno vrijeme korisnika te na taj način podići kvalitetu života korisnika dom.

Volonterska mjesta

Trenutno nema projekata.