Volonterski centar Istra

Središnji državni ured za šport

Adresa: Savska cesta 28/I, 10000 Zagreb
Grad: Pula i okolica
Poštanski broj: 52100
Kontakt osoba: Marija Crnković
Telefon: 01 604 2950
Fax: x
Mobitel: x
E-mail: europski-tjedan-sporta@sdus.hr
Web site: http://europski-tjedan-sporta.hr/
Opis: Europski tjedan sporta, inicijativu Europske komisije, već četvrtu godinu zaredom u Hrvatskoj organizira Središnji državni ured za šport. Nažalost, razina tjelesne aktivnosti u Hrvatskoj trenutno je u stagnaciji, a Europski tjedan sporta je odgovor na taj problem. Slogan kampanje #BeActive želi potaknuti građane na redovitu tjelesnu aktivnost. Kao i prethodne godine, otvaranje Europskog tjedna sporta bit će na zagrebačkom Jarunu 22. rujna s početkom u 11:00 sati. Tada će, na jedan dan, središnja livada na Jarunu postati pravo športsko selo s preko 40 različitih vrsta športova u kojima će se svi građani moći okušati bez obzira na dob i tjelesnu pripremljenost.

Novitet u sklopu Europskog tjedna sporta je #BeActive Night koji se ove godine održava po prvi puta. Istrijani će, među ostalim, u pulskom Amfiteatru 29. rujna s početkom u 20:00 sati moći isprobati Aerobic hi-lo, Boxing fitness, Total body workout, Salsa Jam i Power yogu. Ovaj program noćnog vježbanja upotpunit će atraktivne plesne točke, light show i DJ. Dodatne informacije i prijavu za #BeActive Night u Puli pronađite na internetskim stranicama Europskog tjedna sporta.
Potrebe za volonterima: Pri organizaciji #BeActive Nighta u pulskom Amfiteatru, volonteri bi vršili prijavu sudionika događaja (na licu mjesta), dijelili bi istima narukvice, bočice; koordinirali ljudima i čistili lokaciju po potrebi.
Specifičnosti volontiranja: x

Volonterska mjesta

Volontersko mjesto Lokacija Period
Asistent pri organizaciji događaja Pula i okolica 29.09.2018 - 29.09.2018