Volonterski centar Istra

8. Vladimir Skate Film Festival

Organizator: Skateboard klub August Šenoa
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 10
Kontakt (osoba): Oleg Morović 098 93 09 609 klub.august.senoa@gmail.com
Web: http://vladimirfilmfestival.com/
Period: 25.09.2018 - 30.09.2018
Učestalost: Prema dogovoru, cca 3-5 sati
Opis volonterskog mjesta: Traže se volonteri za 8. Vladimir skate film festival

Ovogodišnji, osmi u nizu Vladimir Film Festival u organizaciji Skateboard kluba August Šenoa održat će se od 27. do 30. rujna na različitim lokacijama u Fažani, Puli te NP Brijuni. Tijekom četverodnevnog programa kroz filmske projekcije i izložbe publika će imati prilike upoznati razne audio vizualne projekte aktualne nezavisne skateboarding produkcije iz cijelog svijeta. Iako iz godine u godinu festival nudi sve bogatiji program i privlači brojne tuzemne i inozemne goste, organizatori ostaju vjerni početnom konceptu nekomercijalnog i nezavisnog događanja okrenutog okupljanju i povezivanju srodnih inicijativa. Ovim putem Vladimir film festival poziva sve zainteresirane da se pridruže produkcijskom timu u ulozi volontera i volonterki neposredno prije i tijekom festivala.

Volonterske zadaće uključuju pomoć u organizaciji:

pripremu materijala za goste festivala,
postavljanje i čuvanje izložbi,
tehničku podršku,
čišćenje prostora,
interakciju s gostima festivala i slično.

Organizator osigurava jedan topli obrok na dan, festivalske materijale i besplatnu kartu za NP Brijuni u sklopu festivalskog programa koji će se tamo održati.

Volonterski sati svima će se upisati u volontersku knjižicu. Molimo sve zainteresirane da se ovim putem jave do 24. rujna ili na e-mail adresu klub.august.senoa@gmail.com. Službeni program festivala dostupan je na vladimirfilmfestival.com.
Potrebne vještine: Solidno poznavanje engleskog jezika u govoru
Posebni zahtjevi: /
Komentar organizatora: Volontiranje na Vladimir film Festivalu jedinstvena je prilika za upoznavanje skateboarding kulture, posebno njegove snažne audiovizualne umjetnosti te je na taj način potencijalno originalno iskustvo, a s obzirom da je Vladimir jedini festival ovakog tipa u cijeloj Europi.

Zadaće volontera neće biti zahtjevne, a ukoliko sami posjedujete afinitete prema fotografiji i video umjetnosti Vladimir je prava prilike za širenje tog rakursa uz ugodno druženje s inozemnim i tuzemnim gostima.
Kategorije volonterskih mjesta: Umjetnost i kultura
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera