Volonterski centar Istra

9. Vladimir Skate Film Festival

Organizator: Skateboard klub August Šenoa
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 10
Kontakt (osoba): Iris Mošnja 098 93 09 609 klub.august.senoa@gmail.com
Web: http://vladimirfilmfestival.com/
Period: 24.09.2019 - 29.09.2019
Učestalost: Prema dogovoru, cca 3-5 sati
Opis volonterskog mjesta: Ovogodišnji, deveti u nizu Vladimir Film Festival u organizaciji Skateboard kluba August Šenoa održat će se od 26. do 29. rujna na različitim lokacijama u Fažani, Puli te NP Brijuni. Tijekom četverodnevnog programa kroz filmske projekcije i izložbe publika će imati prilike upoznati razne audio vizualne projekte aktualne nezavisne skateboarding produkcije iz cijelog svijeta.

Volontiranje na Vladimir film Festivalu jedinstvena je prilika za upoznavanje skateboarding kulture, posebno njezinu aktualnu audiovizualnu umjetnost.

Volonterske zadaće uključuju pomoć u organizaciji:

pripremu materijala za goste festivala,
postavljanje i čuvanje izložbi,
tehničku podršku,
čišćenje prostora,
interakciju s gostima festivala i slično.

Organizator osigurava jedan topli obrok na dan, festivalske materijale i besplatnu kartu za NP Brijuni u sklopu festivalskog programa koji će se tamo održati.

Volonterski sati svima će se upisati u volontersku knjižicu. Molimo sve zainteresirane da se jave do 20. rujna na e-mail adresu klub.august.senoa@gmail.com. Službeni program festivala dostupan je na vladimirfilmfestival.com.
Potrebne vještine: Komunikativnost i solidno poznavanje egleskog jezika.
Posebni zahtjevi: Nema posebnih zahtjeva.
Komentar organizatora: Zadaće volontera neće biti zahtjevne, a ukoliko posjedujete afinitete prema skateboardingu, fotografiji i video umjetnosti, Vladimir je prava prilike za širenje tog rakursa uz ugodno druženje s inozemnim i tuzemnim gostima.
Kategorije volonterskih mjesta: Umjetnost i kultura
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera