Volonterski centar Istra

Asistent u organizaciji 25. Sa(n)jam knjige u Istri

Organizator: Udruga Sa(n)jam knjige u Istri
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 15
Kontakt (osoba): Doris Blašković 0996048594 sajam@sanjamknjige.hr
Web: http://sanjamknjige.hr/
Period: 04.12.2019 - 15.12.2019
Učestalost: svakodnevno
Opis volonterskog mjesta: Volonteri će imati priliku okušati se i aktivno sudjelovati u radu nekoliko ključnih odjela Sajma kao što su odjel za Produkciju i koordinaciju programa, Press centar te Ured za goste i akreditiranje. Volontiranjem na Sajmu ostvaruje se značajno iskustvo rada kroz suradnju sa stručnjacima koji se organizacijom Sajma i kulturnih manifestacija bave već dugi niz godina.

AKTIVNOSTI ODJELA
U Press centru volonteri su zaduženi za doček, akreditiranje i komunikaciju s novinarima te asistiranje voditeljici Odnosa s javnošću. Aktivnosti unutar Ureda za goste i akreditiranje su doček, akreditiranje, dogovaranje transfera i komunikacija s našim gostima, autorima, umjetnicima i drugim sudionicima. Volonteri će također pripremati promotivne materijale i poklon pakete gostima te pomagati voditelju odjela u izvršavanju ostalih aktivnosti.

One koje više zanima koordinacija programa pronaći će se u Odjelu za produkciju i koordinaciju. Sudjelovat će na tonskim i tehničkim probama, baviti se logistikom, distribucijom festivalskih materijala te komunicirati s gostima i publikom.

Na našem Sajmu postoje još mnoge druge aktivnosti u kojima se neki od vas mogu ostvariti. Kroz rad u svim odjelima pruža vam se prilika da učite od vaših voditelja koji su spremni u svakome trenutku pomoći.
Potrebne vještine: Prijave su otvorene za sve željne novih iskustava, poznanstva i učenja. Stoga, pozivamo studente, mlade i malo starije knjigoljupce, ili one koji će to tek postati, starije od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 25. Sa(n)jam knjige u Istri.
Posebni zahtjevi: Nema posebnih zahtjeva.
Komentar organizatora: Svakodnevni rad u festivalskoj atmosferi.
Kategorije volonterskih mjesta: Umjetnost i kultura
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera