Volonterski centar Istra

Edusplash podrška (asistencija u edukaciji)

Organizator: Udruga_Seasplash
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 4
Kontakt (osoba): Gorana Jovanović 00 volunteers@seasplash.net
Web: http://seasplash-festival.com/
Period: 15.04.2018 - 15.07.2018
Učestalost: 3 x tjedno po 4h
Opis volonterskog mjesta: Volonter koji će pružati logističku i drugu podršku Edusplashu - Multimedijskoj platformi za edukaciju i razvoj prije svega zadužen je za pripremu prostora prije održavanja edukativnih programa koji se održavaju u Klubu Kotač. Pored tehničke pripreme prostora (raspoređivanje stolova i stolica, radnih jedinica, tehničke opreme potrebne za predavanje ili vežbu), volonter/ka bit će zadužen za potpisne liste prisutnosti, evaluacije i pripremanje izvještaja. U bilo kojem trenutku volonter je na usluzi predavačima i posjetiteljima kluba vezano za informacije o radionici/cama. Volonter će arhivirati izvještaje i foto dokumentaciju. Također, posebno ljubitelji filma, moći će asistirati za vrijeme kino projekcija, gdje će biti zadužen/a za postavljanje projektora, rasvjete, tonske opreme i slično. Volonter treba doći 30 minuta prije početka bilo koje aktivnosti.
Potrebne vještine: - sposobnost rada u timu
- istraživački duh
- komunikativnost
- medijska pismenost
- E pismenost
- osnovno poznavanje engleskog jezika
- vještine u pisanju
- rad s fotoaparatom
- rad u Photoshopu
- sklonost ka vizualnim umjetnostima
Posebni zahtjevi: Nema.
Komentar organizatora: Volonteri će imati mogućnost za sticanje različitih kompetencija kao što su komunikacijske vještine, empatija, odgovornost, točnost, vještinu kritičkog promišljanja

Besplatan ulaz na neka od događanja s time da volonteri moraju biti redoviti tijekom svog volonterskog rada. Dobiti će volontersku knjižicu, mogućnost izdavanja potvrde o stečenim kompetencijama po završetku volontiranja te ovisno o želji, ali i angažmanu volontera, preporuku za nastavak njegova djelovanja kao i preporuku za volonterski angažman na većim i manjim međunarodnim festivalima.


Pokrenimo društvo zajedno, razvijaj se u Kotaču!
Kategorije volonterskih mjesta: Edukacija, Volonterstvo, Umjetnost i kultura, Mediji
Prijavljeni volonteri: Ines