Volonterski centar Istra

IronMan

Organizator: IronMan 70.3 Pula
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 100
Kontakt (osoba): Stefani Šešum 00385 (0)98165 2531 ironman.pula.volonteri.2016@gmail.com
Web: http://www.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/pula/volunteer.aspx#axzz3kwtwf5Cl
Period: 16.09.2015 - 20.09.2015
Učestalost: Šest sati dnevno
Opis volonterskog mjesta: Traže se volonteri za utrku IRONMAN 70.3. PULA

Kao i na svakom većem sportskom događaju ništa nije moguće bez volontera koji su velika snaga svih takvih događanja. Kako bismo tako veliki događaj organizirali na zavidnoj razini i Hrvatsku predstavili u najboljem svjetlu trebamo volontere.

Osim sudjelovanja i uvida u organizaciju velike sportske manifestacije, nezaobilaznog osobnog razvoja i sklapanja novih poznanstava te sati u volonterskoj knjižici, volonteri od organizatora dobivaju priznanje, hranu i piće te majicu i kapu, a iznad svega zabavno i poučno životno iskustvo.
Kako biti dio onih koji će sudjelovati u ovom velikom projektu pročitajte na poveznici
Za sve dodatne informacije molimo javiti se na pula70.3@ironman.com
Potrebne vještine: Bitno je da budete komunikativni, opušteni, druželjubivi. :)
Posebni zahtjevi: -
Komentar organizatora: IRONMAN triatlon najpoznatija je, ali i jedna od najtežih, ako ne i najteža, utrka na svijetu. Svi sudionici otplivaju 3,8 kilometara, voze 180 kilometara na biciklu te otrče maraton od 42,195 metara kako bi uspješno završili triatlon. Za to je potrebna iznimna fizička spremnost, ali i psihička izdržljivost na visokom nivou. Inauguracijski Havajski IRONMAN triatlon konceptualiziran je 1977. godine kako bi se izazvali sportaši koji su bili uspješni u plivanju, trčanju i biatlonskim natjecanjima. Ovo natjecanje održava se jednom godišnje na Havajima gdje dolaze najspremniji natjecatelji iz cijeloga svijeta i testiraju granice svojih fizičkih i psihičkih sposobnosti. IRONMAN svjetsko natjecanje usredotočeno je na predanosti i hrabrosti natjecatelja koji savršeno utjelovljuju slogan ovoga natjecanja: „Anything is possible“  ''Sve je moguće''

UKLJUČITE SE! :)
Kategorije volonterskih mjesta: Ostalo
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera