Volonterski centar Istra

Knjižničar/ka u Živoj knjižnici

Organizator: Udruga ZUM
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 2
Kontakt (osoba): Zorica Višković vlasta@udrugazum.org
Web: http://www.mladipula.org/
Period: 27.04.2015 - 27.04.2015
Učestalost: samo na događanju Živa knjižnica
Opis volonterskog mjesta: Udruga ZUM traži dva volontera/ke za pomoć u organizaciji i provedbi aktivnosti Živa knjižnica. Živa knjižnica je informativni događaj o mobilnostima i programima usavršavanja namjenjenih mladima. "Knjige" će biti mladi, sudionici nekih aktivnosti mobilnosti koje će sudionici događanja moći "posuditi" odnosno popričati s njima o njihovim iskustvima.

Volonterski posao obuhvaća: evidenciju o izdavanju “knjiga” na Pultu za posudbu; organizacija sustava posuđivanja “knjiga” odnosno mladih koji će dijeliti svoja iskustva i informacije o programima koji su im pomogli unaprijediti svoju zapošljivost.
Volonter/ka će dobiti sve potrebne informacije o samom događaju, što se od nje/ga očekuje, na koji će način voditi evidenciju o posudbi i sl. Na samom će događanju imati podršku koordinatorice volontera Zorice Višković.
Potrebne vještine: Od volontera očekujemo da su komunikativni, mladi, bez posebnog iskustva. Prednost ćemo dati nezaposlenim osobama
Posebni zahtjevi: nema
Komentar organizatora: Volonteru će biti ponuđeno da se, prema svojim interesima uključi u aktivnost udruge i dalje razvija svoje vještine i znanja, bit će mu ponuđena edukacija na RH i EU razini, promotivni materijali (majica, bedž, blok).
Kategorije volonterskih mjesta: Djeca i mladi
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera