Volonterski centar Istra

Lim Bay Challenge 2017

Organizator: SPORTSKO DRUŠTVO TRICKERI
Lokacija: Rovinj i okolica
Ciljani broj volontera: 10
Kontakt (osoba): Barbara Spremo Hodzic 098 224 744 istra@trickeri.org
Web: http://www.trickeri.org/
Period: 13.05.2017 - 14.05.2017
Učestalost: Prvi dan volontiranja 8h, drugi dan 8h
Opis volonterskog mjesta: Tražimo volontere za outdoor utrku Lim Bay Challenge - avanturističku i treking utrku, koja je na rasporedu od 13. - 14.05.2017. na području Vrsara.
Start utrke u Kampu Portosole.
Potrebne vještine: Od volontera se očekuje da dođu na svoju poziciju u predviđeno vrijeme i da tamo ostanu sve dok za to bude potrebno. Pritom se posebno naglašava da trebaju pružati potporu natjecateljima te da svojom ljubaznošću i susretljivošću stvore pozitivnu atmosferu od koje ovisi uspjeh ovog natjecanja.
Osnovni zadatak jest da se kontrolira prolazak natjecatelja. U tu svrhu, prilikom preuzimanja materijala,volonteri dobivaju i startne liste na kojima će se zaokruživati startni brojevi ispred natjecatelja te označavati njihov prolazak. Oni volonteri koji će bti stacionirani na okrijepnim stanicama, osim gore navedenog, imati će zadatak i pobrinuti se za okrijepu natjecatelja, na kojima će hrana i sve potrebno biti dostavljeno.
Svaki volonter dobiti će majicu utrke te topli obrok.

Vještine: snalažljivost, komunikativnost
Posebni zahtjevi: Volonter bi trebao imati svoje vozilo
Komentar organizatora: Na našim se utrkama, osim rada, volonteri imaju priliku i zabaviti te upoznati i volonterstvo kroz sport.
Kategorije volonterskih mjesta: Volonterstvo
Prijavljeni volonteri: Trenutno nema prijavljenih volontera