Volonterski centar Istra

Promotor/ica volonterstva

Organizator: Volonterski centar Istra
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 3
Kontakt (osoba): Nikola Jeličić 097 6766 252, 097 671 3214 vci@vci.hr
Web: http://www.vci.hr/
Period: 26.06.2017 - 26.06.2017
Učestalost: Jednokratno, 3 sata
Opis volonterskog mjesta: VCI sudjeluje u javnoj manifestaciji povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga, koja se održava u Puli, u ponedjeljak, 26.6.2017. od 19 do 21h.

Od volontera/ke se očekuje da dođe na Trg Portarata u 18:20. Volonter/ka će boraviti na info-punktu i informirati posjetitelje/ice o vrijednostima i prednostima volontiranja. Uz informiranje o volontiranju kao kvalitetnom provođenju slobodnog vremena i jednom od načina izgradnje bolje zajednice, volonteri/ke će zainteresiranima također moći govoriti i o svojim iskustvima volontiranja.
Uz boravak na info-punktu volonter/ka će dijeliti letke u paru s drugim volonterom/kom i pozivati građane/ke da posjete trg Portaratu.
Potrebne vještine: Potrebno je da volonter/ka ima prethodno volontersko iskustvo; poželjno na različitim volonterskim mjestima, osobito onima koja su uključivala komunikacijske i socijalne vještine, a radi boljeg i konstruktivnijeg informiranja svih posjetitelja/ica o prednostima volontiranja.
Posebni zahtjevi: Prethodno volontersko iskustvo
Komentar organizatora: Volonterima/kama se nudi da sudjeluju u hvalevrijednoj manifestaciji suzbijanja zlouporabe droga i u informiranju građana/ki o prednostima volontiranja. Uz to će imati priliku upoznati nove ljude, zabaviti se i razvijati svoje individualne komunikacijske vještine. Svim volonterima/ kama će se osigurati osvježenje te će im se volonterski sati upisati u volontersku knjižicu.
Kategorije volonterskih mjesta: Volonterstvo
Prijavljeni volonteri: Danijela