Volonterski centar Istra

Volonter u ronilačkom centru

Organizator: RONILAČKI KLUB MEDUZA
Lokacija: Pula i okolica
Ciljani broj volontera: 5
Kontakt (osoba): DRAGAN OPAČIĆ 095/9002446 rcmeduza@gmail.com
Web: http://www.ronilacki-klub-meduza.hr/
Period: 20.01.2018 - 31.12.2018
Učestalost: povremeno
Opis volonterskog mjesta: Rad u ronilačkom klubu,na poslovima knjigovodstvo udruga,ispomoć na ekološkim akcijama kluba i ostalim aktivnostima.Sudjelovanje u organizaciji projektne dokumentacije za natječaje.
Potrebne vještine: Pozavanje rada na računalu,timski rad,poznavanje jednostavnog knjigovodstva,želja za sudjelovanjem u radu udruge i sudjelovanje na aktivnostima kluba.
Posebni zahtjevi: Nema posebnih zahtjeva za volontere.
Komentar organizatora: Za sve volontere unutar kluba organiziramo bez naknade,edukaciju u ronilačkom sportu, mogućnost učlanjenja u redovno članstvo u klubu i bavljenje ronilačkim sportom. Svi volonteri na osobni zahtjev dobivaju potvrdu o volontiranju sukladno propisanoj proceduri. Kroz godinu klub organizira više ekoloških akcija, razna događanja i manifestacije.Svi volonterski poslovi unutar kluba su na dobrovoljnoj osnovi, povremenog karaktera.
Ukoliko sebe prepoznajete u ulozi volontera unutar našeg kluba i želite naučit nešto o zaštiti podmorja, podmorju, ronjenju i podvodnoj fotografiji naš klub je pravi izbor za vas.
Dodatne informacije možete dobit na 095/9002446 Dragan.
Kategorije volonterskih mjesta: Očuvanje okoliša
Prijavljeni volonteri: Anita